Tips om meer producten te verkopen

Als bedrijf met een winkel of showroom wil je uiteraard graag dat klanten enthousiast worden over je producten. De inrichting van de winkel speelt daar een grote rol in, want dat is de beste plek voor promotie. Een tip om klanten te interesseren is te zorgen voor een duidelijk maar eenvoudig verkoopverhaal. Kies er daarom voor om één artikel als voorbeeld uit het assortiment te lichten en daar meer informatie over te verstrekken. Dat kan prima met aluminium frames via EFKA. Deze frames zijn erg opvallend en bieden vanwege hun flexibiliteit veel mogelijkheden.

Kenmerken van aluminium frames

Aluminium frames worden al jarenlang gebruikt om er textielprints in op te hangen. De frames bestaan uit stevige aluminium buizen, die aan een wand kunnen worden opgehangen. Om extra attentiewaarde te creëren kun je de prints in de frames uitlichten. Aluminium frames zijn volledig op maat te maken. Bij EFKA zijn niet alleen 2d frames verkrijgbaar, maar ook 3d frames. Dat biedt veel extra mogelijkheden, want je kunt een frame in elke vorm bestellen. Deze 3d frames zijn op te hangen aan het plafond. Je kunt ze ook ontwerpen om er een routing van te maken in de winkel.

Maatwerk

Een aluminium frame is een maatwerk product. Je kunt zelf aangeven welke vorm er moet worden gemaakt. De frames worden op maat gezaagd en in het aluminium kunnen alle gewenste krommingen worden gebogen. Daardoor kun je met ronde, ovale en zelfs cilindervormige frames gaan werken. Het is ook mogelijk om een zogeheten curved wall te laten maken. Met deze speciale vormen valt de boodschap op de textielprint extra op. De frames van EFKA zijn standaard al voorzien van een handige bevestiging voor de pees van de textielprint. Daardoor kan er snel een nieuwe print in het frame worden gezet.

Extra voorzieningen

De apparatuur bij EFKA is ook geschikt om speciale ontwerpen te maken. Als je een frame op een wand wilt plaatsen kan er een uitsparing worden gemaakt voor een stopcontact. Wie het frame duidelijk herkenbaar aan zijn bedrijf wil koppelen, kan ervoor kiezen om een bedrijfsprofiel, dus de naam of het logo, in het frame te laten graveren. Bestellingen bij EFKA worden altijd snel verwerkt. Dat is mogelijk dankzij een grote voorraad aan profielen voor frames en een productiecapaciteit van meer dan 1000 frames per dag. De frames worden wereldwijd geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*