Blockchain platform TRON

In 2017 heeft Justin Sun een platform opgericht met de naam TRON. De afkorting van dit platform is ook wel TRX. De voordelen van dit platform is dat gebruikers hun eigen gegevens kunnen beheren, vrij zijn om alles op te slaan en te delen. Het systeem is gedecentraliseerd en wordt op grote schaal gebruikt. Met TRON heeft Justin Sun als doel om een web te maken waarbij hij het op wilnemen tegen Google, Facebook en Apple. Grote ambitities en plannen op een realistische wijze uitgevoerd.

Hoe werkt TRON?
De gebruikers plaatsen inhoud op het netwerk van TRON. Daarvoor krijgt men een beloning in valuta. Deze beloning betaalt zich uit op basis van wat andere gebruikers vinden van de inhoud. Op het platform kun je direct TRON kopen wanneer je een account hebt aangemaakt. Verschillende betaalmethoden maken de betaling eenvoudig. De snelheid van de betalingen is erg hoog, in 2018 was het zelfs zo dat TRON 1200 transacies per seconde verwerkte.

Aantrekkelijke mogelijkheden TRON
Wanneer je bent ingelogd op het platform heb je de mogelijkheid om TRON te kopen en te verkopen. Op het platform kun je de grafische koers bekijken en is het ook mogelijk om je saldo in te zien. Naast deze aantrekkelijke mogelijkheden kun je TRON ook inwisselen voor andere cryptomunten. Dit geeft je als gebruiker veel vrijheid.

Hoe sla je je munten op?
Een van de voordelen van het aanmaken van een account bij TRON is dat je direct een digitale portemonnee tot je beschikking hebt. In deze wallet kan jij je cryptomunten opslaan en weet je zeker dat je munten veilig zijn opgeborgen. TRON kan je eenvoudig kopen via iDEAL of een bankoverschrijving. Om dat te kunnen doen, heb je een betaalpas op eigen rekening nodig. De betalingen gaan dus snel en eenvoudig. Zoveel gemak is dan ook erg prettig voor de gebruikers. De cryptovaluta TRON heeft een total supply van 99.000.000.000 TRX waarmee zij een positie hebben bemachtigd in de top 100 van Coinmarketcap.
Toegang tot jouw digitale persoonlijke portemonnee gaat via je computer of smartphone. Het maakt niet uit waar je je bevindt, of je nu in Cuba bent of in Australië, je hebt overal toegang tot jouw wallet. Dit maakt het ook aantrekkelijk voor mensen die regelmatig onderweg zijn, om zich aan te melden op dit platform. Maak je geen zorgen over de veiligheid. Jouw wallet is extra beschermd door middel van apparaatherkenning. Onbekende apparaten hebben op deze manier geen toegang tot jouw account.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*